Fra Ide til forestilling

I løpet av det fem uker lange dramakurset vil dere kunne utforske det fantastiske drama og teater universet. Dere vil lære å mestre ulike skuespillteknikker, og samtidig ta del i og lære nye metoder for å utvikle seg selv og utvikle karakterer i et stykke frem mot et sluttprodukt, både som skuespiller og som instruktør.
Gjennom å bli skape en karakter som står deg så nærme, utfordrer du ikke bare karakteren din, men også deg selv gjennom de forskjellige metodene som blir presentert på kurset.

I løpet av de fem ukene går vi gjennom:

- Karakterbygging

- Karakterutvikling gjennom Monologer og dialoger

- Kontrastarbeid

- Å arbeide tredimensjonalt

- Sceniske utrykk

- Forestillingsproduksjon

- Ferdigstilling av forestilling

Vi vil ha mye moro sammen og arbeide i et trygt miljø samtidig som vi skaper. Det blir et meget intensivt kurs hvor vi skaper det svart hvite rommet sammen og dere som deltagere lager gråsonen imellom. Dette kurset er ypperlig for teaterensemble som vil utvikle seg videre og for alle med interesse for kultur og teater. Jeg tar både gruppebestillinger (over 10 personer) og enkeltbestillinger

Telefon: 90 75 20 71

E-post: espen.stenersrod@mesotopia.no

Pris: 2500, - for 5 uker

Tid: Kveldstid mellom 17.30 21.30

Jakten på den tredimensjonelle karakter

Målet med Kurset er å skape en såkalt tredimensjonal karakter hvor du utforsker og blir kjent med alle sider og aspektene ved karakteren, slik at den fremstår så mennesklig som mulig på en scene. Så i løpet av en helg med mye moro og utfordringer, så skal dere ha skapt en karakter fra bunnen av, og gjennom noen gamle kjente og kjære metoder og noen helt nye og utforskende metoder skal du stå ferdig med en karakter søndag ettermiddag som kunne vært klar til å entre et forestillingsarbeid.

Dette kurset er ideelt for de med en skuespiller i magen som har lyst til å utfordre seg selv mer som skuespiller, manusforfattere som har lyst til å teste ut om noen av karakterene deres kunne fungere å en scene, instruktører som har lyst til å lære litt nye metoder og helt ferske spirer som synes skuespill kunne vært en morsom og utfordrende aktivitet å drive med.

Pris for dette: 900,- kroner inkl.moms
Påmelding til: espen.stenersrod@yahoo.no eller mobil: 90752071


Om instruktøren: Espen Stenersrød er utdannet med Bachelorgrad i Drama og Teaterkommunikasjon fra Høyskolen i Oslo og har gjennomført "Fra Idé til Forestilling" og "Fra idé til kortfilm" tidligere og har også startet opp på nytt med nye deltagere for øyeblikket. Han har også jobbet som instruktør for Barn og Unge ved Oslo internasjonal skole de siste 2 årene og også holdt Improvisasjonskurs for en ungdomsgruppe hos 4H i Oslo og Akershus. Han har ledet kurs for barn helt ned i 4 års alder og helt opp til 66 år. Av sceneerfaring så har han spilt i en rekke oppsetninger som for eksempel: George H Jones i Machinal, Dale Harding i Gjøkeredet og Tinker i Sarah Kane´s Cleansed